Συνεχιζεται η ενταση για τη φοιτηση προσφυγοπουλων σε σχολεια του Πειραια- Στη δημοσιοτητα το βιντεο με τους τραμπουκισμους Λαγου

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Συνεχίζεται η ένταση σε περιοχές του Πειραιά με αφορμή την φοίτηση προσφυγόπουλων από το κέντρο φιλοξενίας του Σχιστού σε σχολεία της περιοχής. Σε αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα και κατάληψη του σχολείου προσανατολίζονται οι γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ικονίου, στο Πέραμα. Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ γονέων και κατοίκων στην διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου Περάματος για την φοίτηση ή μη των προσφυγόπουλων, ενώ το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ξεκαθαρίζει ότι τα παιδιά των προσφύγων θα πάνε σχολείο.

Είχε προηγηθεί ένταση στο 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για το πρόγραμμα φοίτησης προσφυγόπουλων, μεταξύ γονέων που διαφωνούσαν και αντιφασιστών που βρέθηκαν έξω από σχολείο και δεν επέτρεψαν την είσοδο σε γονείς που διαφωνούσαν. Γονείς που παρακολούθησαν την ενημέρωση, μετά το τέλος της, είπαν ότι δεν είναι αρνητικοί στο να φοιτήσουν τα προσφυγόπουλα στο σχολείο.

“Οι θρασύδειλοι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν, ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε το video εδώ


Σχολιαστε αυτο το post