"Ωραιοι" ως… μπαταχτσηδες! Ο κρεοπωλης και ο ιδιοκτητης βιλας με χρεη εκατομμυριων σε τραπεζες η Δημοσιο – Απιστευτα παραδειγματα

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Στρατηγικοί κακοπληρωτές. Άνθρωποι που έχουν αλλά από θέση αρνούνται να πληρώσουν. Που έχουν πάρει εκατομμύρια σε δάνεια, έχουν βίλες και καταθέσεις αλλά τα χρέη τους στο Δημόσιο και τις τράπεζες, δεν τα πληρώνουν.

Άνθρωποι με καταθέσεις εκατομμυρίων, με βίλες στα βόρεια προάστια, με εξοχικά σπίτια σε νησιά ή ορεινές περιοχές, με καταθέσεις και θυρίδες σε τράπεζες, κάτοχοι πολυτελών αυτοκινήτων που κάνουν αγορές ακριβών αντικειμένων με μετρητά.

Πάνω τους έπεσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημερησίας, οι αρχές μετά το ξεκαθάρισμα των χαρτοφυλακίων των "κόκκινων δανείων" και την ενοποίηση των χρεών στην εφορία και τα ταμεία. Στη φάκα, αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν πιαστεί και κάποιοι που έχουν βγάλει στο εξωτερικό εκατομμύρια πριν από τα capital controls ή έχουν επενδύσει σε ομόλογα, χρυσό ή μετοχές αλλά φόρους, εισφορές και δάνεια δεν τα πληρώνουν!

Οι αρμόδιοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό από τις περιπτώσεις που εντόπισαν. Όπως αυτή ενός κρεοπώλη, που είχε πάρει δάν...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post