Ιδιοκτητης της Καλλονης Νικος Μιχαλακης: «Αν δεν εξοφλησουμε τις οφειλες σε δοσεις… Ας παει στην ευχη της Παναγιας η ομαδα»

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Ιδιοκτήτης της Καλλονής Νίκος Μιχαλάκης: «Αν δεν εξοφλήσουμε τις οφειλές σε δόσεις… Ας πάει στην ευχή της Παναγίας η ομάδα»

Ο ιδιοκτήτης της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης ζήτησε διαλλακτικότητα από τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγές.Το θέμα των προσφυγών βρίσκεται στην επικαιρότητα της Καλλονής, η οποία τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών λόγω οφειλών στον Κώστα Δαύκο. Η ομάδα της Λέσβου θα πρέπει έως τις 27 Απριλίου να βρει τη χρυσή τομή με τον πρώην γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» στον οποίο έχουν επιδικαστεί 9.200 ευρώ και ο Νίκος Μιχαλάκης σημείωσε ότι δυνατότητα εξόφλησης υπάρχει μόνο σε δόσεις.


Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport»: «Εάν ο Δαύκος και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν συμφωνήσουν να πληρωθούν σε δόσεις, η Καλλονή θα κουνήσει μαντήλι. Αν δεν υπάρχει η ομάδα, δε θα πάρουν τα χρήματά τους και γι' αυτό πρέπει να φανούν διαλλακτικοί. Εγώ δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτά τα ποσά. Ας πάει στην ευχή της Παναγίας η ομάδα»....

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post