Παραπεμπονται με βουλευμα του Συμβ. Εφετων πρωην διευθυντες και μελη του δ.σ. του Αθηνα 9.84 – Αιτημα για αρση ασυλιας του Γ. Κυριτση

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβ. Εφετών πρώην διευθυντές και μέλη του δ.σ. του Αθήνα 9.84 – Αίτημα για άρση ασυλίας του Γ. Κυρίτση

Με το υπ’ αριθμόν 679/2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας, 11 πρώην διευθυντές και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Αθήνα 9.84, της περιόδου 2003-2010, παραπέμπονται  στο τριμελές  Εφετείο Κακουργημάτων με την κατηγορία της κακοδιαχείρισης κατά την συγκεκριμένη χρονική  περίοδο.

Παράλληλα, το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε τον διαχωρισμό
της δικογραφίας και την αποστολή αντιγράφου στη Βουλή όσον  αφορά τον εν ενεργεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση με αίτημα την άρση της ασυλίας του.

Συνολικά, για την υπόθεση είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος 20 κατηγορουμένων, ενώ ο εισαγγελέας εφετών Δημήτρης Ασπρογέρακας είχε ζητήσει την παραπομπή στο εδώλιο για 16.

Σύμφωνα με το πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών για τα οικονομικά πεπραγμένα του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού οι αδικαιολόγητες σπατάλες «αγγίζουν» τα 37.000.000 ευρώ.

Τα στοιχεία για τις δαπάνες που ελέγχθηκαν από την Δικαιοσύνη έχουν ως εξής:

-Για το «γρ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post