Καντο οπως στην Ισπανια..πεταξτε στο δρομο τους δανειοληπτες Στη Cepal πακετο κοκκινων δανειων 500 εκατ. ευρω της alpha bank.

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Κάντο όπως στην Ισπανία..πετάξτε στο δρόμο τους δανειολήπτες Στη Cepal πακέτο κόκκινων δανείων 500 εκατ. ευρώ της alpha bank.

Το πρώτο πακέτο μη εξυπηρετούμενων δανείων ύψους 500 εκατ. ευρώ αναμένεται εντός των επόμενων δύο εβδομάδων να δοθεί από την Alpha Bank στη Cepal Hellas, με στόχο την ενεργή διαχείρισή του. Πρόκειται κυρίως για στεγαστικά και «λίγα» καταναλωτικά δάνεια, με τα πρώτα να μην εξυπηρετούνται από 6 μήνες και πάνω και χρήζουν, σύμφωνα με πηγές της τράπεζας, άμεσης διαχείρισης. Στόχος της τράπεζας είναι μέχρι το τέλος του 2017 να μεταφερθούν στη Cepal μη εξυπηρετούμενα δάνεια 1,5 δισ. ευρώ. Ο αρχικός σχεδιασμός της τράπεζας προέβλεπε η έναρξη της μεταφοράς των καταναλωτικών να γινόταν αργότερα σε σχέση με τα στεγαστικά, ωστόσο υπήρξε μία γενικότερη καθυστέρηση της διαδικασίας, εξαιτίας κυρίως των παρατεταμένων -χρονικά- διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών. Απώτερος στόχος της Alpha Bank είναι να μεταφερθούν στη Cepal Hellas μη εξυπηρετούμενα δάνεια 10-12 δισ. ευρώ από το κομμάτι της λιανικής, ενώ τα στελέχη της δηλώνουν ότι η εταιρεία διαχείρισης είναι «ανοικτή» ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post