Στην καταθεση του συνεργατη του Μ. Ζαφειροπουλου εστιαζουν οι αρχες – Στο «μικροσκοπιο» οι υποθεσεις του 52χρονου ποινικολογου

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Στην κατάθεση του συνεργάτη του Μ. Ζαφειρόπουλου εστιάζουν οι αρχές – Στο «μικροσκόπιο» οι υποθέσεις του 52χρονου ποινικολόγου

Στη μαρτυρία ασκούμενου δικηγόρου στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που φέρεται ως αυτόπτης μάρτυρας, εστιάζουν οι αρχές για τον εντοπισμό των δυο ενόπλων, οι οποίοι χθες το απόγευμα δολοφόνησαν εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού, τον γνωστό δικηγόρο, γιο του αείμνηστου Νώντα Ζαφειρόπουλου, πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας έχουν μπει και οι υποθέσεις που χειρίστηκε ο 52χρονος ποινικολόγος το τελευταίο διάστημα, καθώς και τα αρχεία του στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής στο θύμα, φαίνεται ότι έχει δεχτεί μία

μόνο σφαίρα στον θώρακα, ενώ σήμερα θα γίνει η νεκροτομή. Στον τόπο της δολοφονίας δεν βρέθηκε κάλυκας, που σημαίνει πως χρησιμοποιήθηκε περίστροφο, ή οι δράστες ήταν τόσο ψύχραιμοι που μάζεψαν τον κάλυκα αμέσως μετά την δολοφονία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το όπλο που χρησιμοποίησαν είχε σιγαστήρα.

Ο ασκούμενος δικηγόρο...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post