Στην καταθεση του συνεργατη του Μ. Ζαφειροπουλου εστιαζουν οι αρχες – Στο «μικροσκοπιο» οι υποθεσεις του 52χρονου ποινικολογου – Το Σαββατο η κηδεια

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Στην κατάθεση του συνεργάτη του Μ. Ζαφειρόπουλου εστιάζουν οι αρχές – Στο «μικροσκόπιο» οι υποθέσεις του 52χρονου ποινικολόγου – Το Σάββατο η κηδεία

Στη μαρτυρία ασκούμενου δικηγόρου στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που φέρεται ως αυτόπτης μάρτυρας, εστιάζουν οι αρχές για τον εντοπισμό των δυο ενόπλων, οι οποίοι χθες το απόγευμα δολοφόνησαν εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού, τον γνωστό δικηγόρο, γιο του αείμνηστου Νώντα Ζαφειρόπουλου, πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας έχουν μπει και οι υποθέσεις που χειρίστηκε ο 52χρονος ποινικολόγος το τελευταίο διάστημα, καθώς και τα αρχεία του στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο.  Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι δράστες χρησιμοποίησαν όπλο μικρού διαμετρήματος, πυροβόλησαν από μικρή απόσταση -περίπου 1,5 μέτρου- και η βολίδα έπληξε τον πνεύμονα με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατός του.

Ο νεαρός συνεργάτης του ήταν σε διπλανό χώρο τη στιγμή της δολοφονίας, άκουσε τον πυροβολισμό που έγινε με σιγαστήρα και αμέσως μετά βρήκε νεκρό στο γραφείο του τον δικηγόρο, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post