1000 μεταναστες ευαλωτων ομαδων θα μετακινηθουν απο τα νησια του Β. Αιγαιου με ειδικο δρομολογιο του πλοιου «Νησος Σαμος»

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

1000 μετανάστες ευάλωτων ομάδων θα μετακινηθούν από τα νησιά του Β. Αιγαίου με ειδικό δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Σάμος»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Συνολικά 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, προγραμματίζεται να αναχωρήσουν από Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο

Συνολικά 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, προγραμματίζεται να αναχωρήσουν από Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με ειδικό δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Σάμος» και για άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό.


Η μετακίνηση θα γίνει στο πλαίσιο της προσπάθειας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για απεγκλωβισμό από τα νησιά όσο το δυνατόν περισσότερων προσφύγων που χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία.


Ας σημειωθεί ότι χθες Τετάρτη το βράδυ αναχώρησαν από το λιμάνι της Χίου με το πλοίο της γραμμής για καταυλισμό στο εσωτερικό της Ελλάδας μέσω του λιμανιού του Πειραιά 224 πρόσφυγες και μετανάστες που διέμεναν σε δομές στο νησί.
Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου χθες ζούσαν 8.322 πρόσφυγες και μετα...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post