Ζ. Γραμματογλου στον Αθηνα 9.84: Υπαρχει προβλημα στο Αττικο αλλα και σε αλλα νοσοκομεια καθως λογω κρισης δεν υπαρχουν σκευασματα

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Ζ. Γραμματόγλου στον Αθήνα 9.84: Υπάρχει πρόβλημα στο Αττικό αλλά και σε άλλα νοσοκομεία καθώς λόγω κρίσης δεν υπάρχουν σκευάσματα

«Υπάρχει πρόβλημα στο Αττικό αλλά και σε άλλα νοσοκομεία, καθώς πολλές φορές λόγω κρίσης και έλλειψης κονδυλίων δεν υπάρχουν σκευάσματα». Αυτό δήλωσε η Ζωή Γραμματόγλου, πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων και Ιατρών Αθήνας.

Αναφερόμενη ειδικά στο Αττικό νοσοκομείο η κ.Γραμματόγλου τόνισε ότι ένα μήνα πρίν σε επικοινωνία της με τον διοικητή του νοσοκομείου, της είχε πεί ότι είχε παραγγείλει σκευάσματα που ήταν σε έλλειψη.

«Προσωπικά ξέρω για δύο περιστατικά που δεν μπόρεσαν να κάνουν χημειοθεραπεία, ωστόσο άλλοι ασθενείς είχαν προγραματοποιήσει κανονικά τις θεραπείες τους, οπότε πιθανόν να υπήρχε έλλειψη σε συγκεκριμένα φάρμακα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ.Γραμματόγλου επεσήμανε ότι το κράτος πρέπει να αυξήσει τα κονδύλια για τη φαρμακευτική δαπάνη και να γυρίσουν τα φάρμακα στα νοσοκομεία.

«Το ζήτημα λοιπόν είναι πως κοστολογούμε την ανθρώπινη ζωή. Έχει σημασία ή την υπολογίζουμε σε ευρώ;»

Newsroom Αθήνα 9.84

Δια...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post