Τουρκια: Η επιθεση του συριακου στρατου θα προκαλεσει νεο κυμα προσφυγων

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Τουρκία: Η επίθεση του συριακού στρατού θα προκαλέσει νέο κύμα προσφύγωνΟι αυξημένες επιθέσεις στην ανταρτοκρατούμενη συριακή επαρχία Ιντλίμπ θα προκαλέσουν ένα νέο κύμα μετανάστευσης, δήλωσε ο tούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος κάλεσε τη Ρωσία και το Ιράν να βάλουν φρένο στην επίθεση του συριακού στρατού κοντά στα νότια σύνορα της Τουρκίας.

Η συριακή κυβερνητική επίθεση, την οποία συνδράμουν υποστηριζόμενες από το Ιράν πολιτοφυλακές, έχει ενταθεί και έχει προκαλέσει τον εκτοπισμό δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων από τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη.

Η Τουρκία, που αντιτίθεται στον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, αλλά εργάζεται με τους συμμάχους του, το Ιράν και τη Ρωσία, προκειμένου να μειωθούν οι εχθροπραξίες στην Ιντλίμπ, υποστηρίζει πως η πιο πρόσφατη επίθεση του στρατού δεν θα πραγματοποιείτο χωρίς την υποστήριξη της Τεχεράνης και της Μόσχας.
Xώρα υποδοχής η Τουρκία
Χώρα υποδοχής τριών εκατομμυρίων προσφύγων ως αποτέλεσμα του εξαετούς πολέμου, η Τουρκία φοβάται μια αύξηση της ροής στα σύνορά της από την Ι...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post