Καντε Μερικες Τρυπες Σε Ενα Κομματι Ξυλου & Κρεμαστε Το Στον Κηπο Σας Για Να Αυξησετε Την Παραγωγη Των Καλλιεργειων Σας – Μαθετε Γιατι!

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Κάντε Μερικές Τρύπες Σε Ένα Κομμάτι Ξύλου & Κρεμάστε Το Στον Κήπο Σας Για Να Αυξήσετε Την Παραγωγή Των Καλλιεργειών Σας – Μάθετε Γιατί!


Λίγο πριν την άνοιξη η ησυχία του κήπου διακόπτεται από τις τελευταίες χειμωνιάτικες βροχές, καθώς η θερμοκρασία σιγά-σιγά ανεβαίνει.
Οι καλλιεργητές προμηθεύονται τους σπόρους τους και προγραμματίζουν κάθε βήμα που θα ακολουθήσει, από την σπορά μέχρι και την τελευταία συγκομιδή.
Η άνοιξη είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα και ο κατάλληλος χρόνος για την εφαρμογή καινοτόμων βιολογικών πειραματισμών που θα μας βοηθήσουν ώστε η φετινή παραγωγή μας να είναι καλύτερη από την περσινή.
Πως, λοιπόν, θα το πετύχουμε αυτό; Φυσικά με τη βοήθεια των ακούραστων και πολύβουων μελισσών.


Γιατί οι μέλισσες και οι αγριομέλισσες είναι απαραίτητες για τα καλλιεργούμενα φυτά;

Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύς λόγος για τις μέλισσες. Όσο φοβόμαστε αυτό το υπέροχο έντομο, άλλο τόσο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτές η επικονίαση των φυτών μας και η παραγωγή των καλλιεργειών μας. Οι μέλισσες και τα άγρια είδη μέλισσας είναι υπεύθυνα για την επικονίαση πάνω...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post