Χρυσο μεταλλιο για τη αθλητρια απο την Λεσβο Μαρια Δερβιση στη ρυθμικη και ασημενιο στο ανσαμπλ στο 4ο διεθνες τουρνουα Aphrodite Cup

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Χρυσό μετάλλιο για τη αθλήτρια από την Λέσβο Μαρία Δερβίση στη ρυθμική και ασημένιο στο ανσάμπλ στο 4ο διεθνές τουρνουά Aphrodite Cup

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάγεται από την Κλειου ΛέσβουH πρωτάρα στην κατηγορία γυναικών της ρυθμικής γυμναστικής, Μαρία Δερβίση, έκανε δικό της το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό του 4ου διεθνούς τουρνουά Aphrodite Cup, με την ολοκλήρωση του οποίου έπεσε και η αυλαία της δεύτερης από τις τρεις ημέρες των αγώνων.


Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάγεται από την Κλειου Λέσβου αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η Λέσβος μετά την μεγάλη πρωταθλήτρια από την Γέρα Κλελια Πανταζη ξανά ζει μεγάλες στιγμές στην ρυθμική γυμναστική με την Μαρία Δερβιση.


Στο δεύτερο σκέλος του σύνθετου, η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε πολύ χαμηλά στην κορδέλα (12η με 11,300 β.) αλλά έκανε εκπληκτική εμφάνιση στις κορύνες (14,950 β.) και έτσι κατέκτησε την πρωτιά με 56,600 βαθμούς στο σύνολο, υποσκελίζοντας τις Καζάκες Σελίνα Ζουματάγεβα (56,450 β.) και Αντίλια Τλεκένοβα (54,150 β.).


Η ηλικιακά μεγαλύτερη αδερφή της, Κατε...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post