Το φθινοπωρο ερχεται και το Hotel Attiki μας περιμενει (φωτο - βιντεο)

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Το φθινόπωρο έρχεται και το Hotel Attiki μας περιμένει (φωτο - βίντεο)

Μετά τα μπάνια στις παραλίες με τα καταγάλανα νερά, τις διακοπές στα νησιά και τις χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους μας ήρθε η ώρα της επιστροφής στην Αθήνα. Και φέτος όμως η απόλαυση στην Αθήνα μπορεί να συνεχιστεί και το φθινόπωρο. Όχι οπουδήποτε όμως… Στο Hotel Attiki που είναι ο νούμερο 1 προορισμός απόλαυσης στην πρωτεύουσα.

Μην διστάζετε λοιπόν και πείτε ναι στην πρόκληση που προσφέρει το ξενοδοχείο με τους χιλιάδες φίλους, που απολαμβάνουν τα υψηλά στάνταρ καθαριότητας, εχεμυθείας και πολυτέλειας. Και φυσικά όλα αυτά, πάντα με τις καλύτερες τιμές!ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗΣ. Διανυκτέρευση σε ένα ζεστό, φιλικό, νεανικό δωμάτιο που θα σας ταξιδέψει σε καμπίνα πλοίου με διπλό τετράγωνο κρεβάτι και πλαϊνό καθρέπτη.

  

Τιμή ημιδιαμονής: 18ευρω
Τιμή διανυκτέρευσης: 35ευρω

- Διπλό τετράγωνο κρεβάτι

- Καθρέπτης οροφής
- Πλαϊνοί καθρέπτες
- Δωρεάν WiFi
- TV wide 43'
- Nova
- 4 αισθησιακά κανάλια
- A/C
- Room service (24 ώρες)

- Δωρεάν 24ωρο ιδιόκτητο parking


  

ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗΣ, ΗΜΙΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ATTIKI EVANS HOTEL είναι στην Αθήνα στο Κολωνάκι. Οι πολύ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, την υψηλή αισθητική, την άνεση, την αισθησιακή ατμόσφαιρα των σουιτών και των στούντιο μας, σας υπόσχονται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣ, VALET PARKING 24ΩΡΟ (Ζωοδοχου Πηγης 109) Μετά από την διασκέδαση σας στο Κολωνάκι, επισκεφθείτε το ξενοδοχείο ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗΣ ATTIKI EVANS HOTEL και συνεχίστε το βράδυ σας με μία ξεχωριστή ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ ή διανυκτέρευση με τον ή την σύντροφο σας.

  

 

  

Τα ιδιαίτερα δωμάτια, studios και σουίτες του Hotel Attiki σας περιμένουν στις καλύτερες τιμες

  

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 37(Απο Χαρ. Τρικουπη 118) 

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΉΣΕΩΝ: 210-3626206 και 6944799988


Tags

Διαδωσε το!!!

Σχολιαστε αυτο το post