Στα προθυρα κοινωνικης εκρηξης η Λεσβος με πανω απο 11.000 μεταναστες – Βιτσας: «Οριακη η κατασταση στην Μορια- εξαρτωμαστε απο τις ροες»

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Στα πρόθυρα κοινωνικής έκρηξης η Λέσβος με πάνω από 11.000 μετανάστες – Βιτσας: «Οριακή η κατάσταση στην Μορια- εξαρτώμαστε από τις ροές»

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών/Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στη Λέσβο, αφού ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών, στο νησί, έφτασε σύμφωνα με το εθνικό συντονιστικό κέντρο ελέγχου συνόρων, μετανάστευσης και ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών, τους 11.000!


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών/Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου (Ε.Σ.Κ.Ε.Σ.Μ.Α.) για την αποτύπωση της εικόνας στο προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα, στα νησιά βρίσκονταν εως την Πέμπτη 20.050 άτομα.


Ειδικά η Λέσβος και η Σάμος «ασφυκτιούν». Στη Λέσβο καταγράφονταν χθες 10.943 άτομα, εκ των οποίων τα 8.789 στο ΚΥΤ της Μόριας. Το ίδιο στριμωγμένα είναι τα πράγματα για τους 4.181 πρόσφυγες και μετανάστες στη Σάμο, καθώς οι 3.938 στοιβάζονται στο ΚΥΤ των μόλις 648 θέσεων.


Η κατάσταση όμως στη Λέσβο -και...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post