Η Αθεια ειναι Αρετη - Ενα ξεχωριστο και χρησιμο blog για την Αθεια, τη φιλοσοφια και την αληθινη ιστορια

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου


Η Αθεΐα είναι Αρετή - Ένα ξεχωριστό και χρήσιμο blog για την Αθεΐα, τη φιλοσοφία και την αληθινή ιστορίαΑπό τον συγγραφέα του επιτυχημένου βιβλίου «Χαλκεύοντας την ιστορία», Απόστολο Λυμπερίδη, το blog «Η Αθεΐα είναι Αρετή»  αποτελεί μια απολαυστική παρένθεση μέσα στο χαώδης ελληνικό ιντερνετικό γίγνεσθαι που πραγματικά έχει πολλά να πει. Είναι ένα Blog που ενστερνίζεται την Αθεΐα και παραθέτει με επιστημονικό και αληθινό ιστορικό λόγο τα γεγονότα που άπτονται εξηγήσεων και πολύς κόσμος αγνοεί.
Ο γραπτός λόγος του κ. Λυμπερίδη είναι αξιοθαύμαστος και όπως λέει ο ίδιος στο εισαγωγικό σημείωμα του blog του, "Εδώ, εξηγούμε τον κόσμο και τα φαινόμενά του με επιστημονικό τρόπο, γιατί κάθε πραγματικό γεγονός μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί."

Προσωπική γνώμη και σου το λέω ευθέως, αυτό το blog πρέπει να το βάλεις στα αγαπημένα σου, είσαι δεν είσαι Άθεος και να το μελετάς. Πραγματικά, θα μάθεις πολλά πράγματα. 
Μέχρι στιγμής υπάρχουν 132 κείμενα για τη φιλοσοφία, την Αθεϊα και την Ιστορία. Στο κάτω μέρος του blog, υπάρχουν αριθμημένα όλα τα άρθρα με τ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post