Η μεγαλη επιστροφη…«Marush»- Opening 19 Οκτωβριου… με πολλες εκπληξεις….. | Προκυμαια Μυτιληνης- Κουντουριωτη Π. 57 -( PICS)

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Η μεγάλη επιστροφή…«Marush»- Opening 19 Οκτωβρίου… με πολλές εκπλήξεις….. | Προκυμαία Μυτιλήνης- Κουντουριώτη Π. 57 -( PICS)


To Marush στην Προκυμαία Μυτιλήνης ετοιμάζεται να επιστρέψει ανακαινισμένο και με ένα εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που το είχαμε συνηθίσει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018!  To Marush που βρίσκεται στην καρδιά της Μυτιλήνης και φροντίζει κάθε χρόνο να μας διασκεδάζει στο μοντέρνο χώρο του με καταπληκτικές μουσικές, υπέροχα ποτά και σούπερ κοκτέιλ, φέτος μας δίνει έναν ακόμα λόγο να βρεθούμε εκεί! 


Κι αυτός ο λόγος δεν είναι άλλος από την -όπως όλα δείχνουν- εντυπωσιακή νέα εικόνα που ετοιμάζει… και το τελείως διαφορετικό στυλ του…. Τέρμα λοιπόν τα ξενύχτια.. έρχονται γευστικά πρωινά και βραδινά! 


Με άρωμα χειμώνα θα υποδεχθεί και τη φετινή σεζόν πλήρως ανακαινισμένο. Με πολύχρωμη διακόσμηση, ωραία μουσική και ζεστά ροφήματα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.


Το Marush θα αλλάξει και φέτος τα δεδομένα στη νυχτερινή και όχι μόνο ζωή της Μυτιλήνης.


Η ανακοίνωση της διοίκησης:


«...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post