Ενα εξωτικο νησι στο κεντρο της Αθηνας (Δειτε που)

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Ένα εξωτικό νησί στο κέντρο της Αθήνας (Δείτε που)

Το καλοκαίρι όλοι ψάχνουν την ευκαιρία να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε για διακοπές σε κάποιο από τα όμορφα Ελληνικά νησιά. Τι γίνεται όμως αν πρέπει να μείνετε για καλοκαίρι στην πρωτεύουσα; Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε το πιο εξωτικό νησί που μπορείτε να φανταστείτε στο κέντρο της Αθήνας... Με το που θα περάσετε την πόρτα του Hotel Attiki, θα σας κατακλύσει μία υπέροχη δροσιά που θα σας κάνει να αφήσετε πίσω σας τις σκέψεις της πόλης και να νιώσετε σαν να μπήκατε σε ένα κυκλαδίτικο νησί.


Αφού επιλέξετε ένα από τα μοναδικά σε σχεδιασμό πολυτέλεια και καθαριότητα δωμάτια ή σουίτες του ξενοδοχείου, θα μπείτε σε έναν κόσμο αισθήσεων και απόλαυσης, που θα σας θυμίσει τις πιο ωραίες διακοπές που έχετε κάνει ποτέ.

Είτε επιλέξετε την προεδρική σουίτα, είτε την σουίτα με το τζακούζι ή οποίο από τα μοναδικά δωμάτια του ξενοδοχείου, η διασκέδαση είναι αδιαπραγμάτευτη και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 


Στάθμευσε το αυτοκίνητό σας στο ιδιόκτητο στεγασμένο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα πάρκινγκ του ξενοδοχείου και μπείτε με την παρέα σας στο μοναδικό εξωτικό νησί που μπορείτε να βρείτε στο κέντρο της Αθήνας.

Tags

Διαδωσε το!!!

Σχολιαστε αυτο το post