Τον αυγουστο στην Αθηνα το θερμομετρο της απολαυσης ανεβαινει (δειτε πως)

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Τον αύγουστο στην Αθήνα το θερμόμετρο της απόλαυσης ανεβαίνει (δείτε πως)

Ο κατεξοχήν μήνας των διακοπών, ο Αύγουστος έφτασε... Και μαζί του φέρνει όνειρα για διακοπές και βουτιες σε καταγάλανα νερά. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των ερωτευμένων και ο μήνας που προσφέρεται για νέες σχέσεις και υπέροχες ερωτικές περιπέτειες. Πώς μπορείτε όμως να τα ζήσετε όλα αυτά αν είστε στην Αθήνα; Μπορείτε και μάλιστα πολύ εύκολα... μπείτε απλά στον κόσμο των αισθήσεων που προσφέρει το Hotel Attiki και ανεβάστε στα ύψη το θερμόμετρο της απόλαυσης.Στο Hotel Attiki ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας και κάνεις παιχνίδι με την παρέα σου όσο μεγάλη και αν είναι αυτή σε ένα από τα ιδιαίτερα σε σχεδιασμό καλά πολυτελεία δωμάτια ή σουίτες του.


Αν η παρέα είναι μεγάλη τότε η προεδρική σουίτα σας περιμένει για να σας προσφέρει άνεση, καθαριότητα, εχεμύθεια και πολυτέλεια.


Το ξενοδοχείο αποτελεί σταθερά εδώ και χρόνια τον νούμερο ένα προορισμό απόλαυσης στην Αθήνα, αφού για τους υπεύθυνους του, καθαριότητα σε υψηλά επίπεδα, εχεμύθεια και πολυτέλεια είναι αδιαπραγμάτευτα.


Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι το ξενοδοχείο επισκέπτονται ξανά και ξανά άνθρωποι από την επαρχία. 


Αφήστε το αυτοκίνητό σας στο ιδιόκτητο ασφαλές και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα πάρκινγκ του ξενοδοχείου εντελώς δωρεάν και ετοιμαστείτε να κάνετε παιχνίδι.

Εσείς ακόμα να το επισκεφτείτε;

Tags

Διαδωσε το!!!

Σχολιαστε αυτο το post