Καταγγελια εκπαιδευτικων: Τα υπουργεια Παιδειας & Οικονομικων ανεστειλαν την υποχρεωτικη διχρονη αγωγη σε 13 Δημους της χωρας!

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Καταγγελία εκπαιδευτικών: Τα υπουργεία Παιδείας & Οικονομικών ανέστειλαν την υποχρεωτική δίχρονη αγωγή σε 13 Δήμους της χώρας!

Mε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου στηλιτεύει την αναστολή της εφαρμογής της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής & Εκπ/σης με ΚΥΑ των υπουργείων Παιδείας & Οικονομικών σε 13 Δήμους της χώρας τονίζοντας ότι αυτή η ενέργεια γίνεται χωρίς καμία αιτιολόγηση αλλά και δίχως να έχει προηγηθεί απολύτως καμία ενημέρωση προς το Δ. Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ).

Ειδικότερα, ο Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου σημειώνει:

Στην υπουργική απόφαση περιλαμβάνονται οι Δήμοι Αμαρουσίου, Κηφισιάς και Λυκόβρυσης – Πεύκης παρά το γεγονός πως τόσο οι Δημοτικές αρχές των ομώνυμων Δήμων όσο και η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας είχαν πάρει σαφή θέση για την εφαρμογή της υποχρεωτικότητας του Δίχρονου νηπιαγωγείου από το σχολικό έτος 2019-2020.

Η αναστολή της εφαρμογής της Δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής & εκπαίδευσης στους παραπάνω Δήμους αποτελεί πολιτική επιλογή των Δημοτικών τους αρχών και βαραίνει αποκλειστικά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πα...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post