Ολγα Κοβιτιδη: Μας αρνουνται τη βιζα επειδη ειμαστε Ελληνες απο την Κριμαια

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Όλγα Κοβιτίδη: Μας αρνούνται τη βίζα επειδή είμαστε Έλληνες από την ΚριμαίαΗ ομογενής και μέλος της ρωσικής Άνω Βουλής, Όλγα Κοβιτίδη, ζητά από τις ελληνικές αρχές να μην ξεχάσουν τους ομογενείς της Κριμαίας και να τους δώσουν τη δυνατότητα να μπορούν να επισκεφτούν την Ελλάδα, με την έκδοση βίζας.
Τη στενοχώρια και ανησυχία των Ελλήνων της Κριμαίας για την άρνηση των ελληνικών αρχών να παρέχουν βίζα και άδεια επίσκεψης στην Ελλάδα, μεταφέρει η ομογενής και μέλος της ρωσικής άνω βουλής, Όλγα Κοβιτίδη, σε μήνυμά της στο Sputnik με αφορμή την επέτειο των πέντε ετών από την επανένωση με τη Ρωσία.
Η μόνη αιτία που δίνεται ως επιχείρημα για την άρνηση παροχής βίζας είναι «ότι είμαστε Έλληνες από την Κριμαία», τονίζει χαρακτηριστικά η κ. Κοβιτίδη και καλεί τις ελληνικές αρχές να μην απογοητεύσουν τις προσδοκίες του ελληνικού λαού «ξεχνώντας τους πολυάριθμους ομογενείς που ζουν στο εξωτερικό».
Αντίθετα, η ομογενής ζητά «να τους δοθεί ευκαιρία να δουν τους συγγενείς, τους στενούς τους φίλους» και να «επισκεφτούν την ιστορική του...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post