Η μυθικη αξια των τεχνολογικων κολοσσων σε αριθμους

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Η μυθική αξία των τεχνολογικών κολοσσών σε αριθμούςΕκτός από τον ανταγωνισμό που δημιουργεί διαρκώς νέες απαιτήσεις στην τεχνολογική αγορά, σημαντικό κομμάτι των εξελίξεων σε αυτή οφείλεται στους νόμους για την προστασία προσωπικών δεδομένων, αλλά και στην ολοένα αυξανόμενη εμφάνιση απειλών που στοχεύουν σε τεχνολογικές υποδομές.
H GlobalData παρουσιάζει τη λίστα με τις κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες σε κεφαλαιοποίηση, η οποία δεν εμφανίζει εκπλήξεις στην τελική κατάταξη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας που μελετά την παγκόσμια αγορά Πληροφορικής, η Microsoft συνεχίζει να κατέχει την πρώτη θέση, με την Apple και την Alphabet (Google) να έρχονται στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από το Facebook και την Tencent.
Η GlobalData πιστοποιεί ότι η πρώτη δωδεκάδα της σχετικής κατάταξης δεν έχει μεγάλες διαφορές και έχει μείνει ουσιαστικά αμετάβλητη, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, με τη μόνη διαφορά να εντοπίζεται στη θέση που καταλαμβάνει πλέον η Taiwan Semi...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post