Δημαρχος Βεροιας - Ο δραστης η οι δραστες σε ο,τι αφορα το περιστατικο με το πριονισμα των στυλων της ΔΕΗ,στην περιοχη της δομης προσφυγων και μεταναστων να μην ειναι κατοικοι της Αγιας Βαρβαρας.

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Δήμαρχος Βέροιας - Ο δράστης ή οι δράστες σε ό,τι αφορά το περιστατικό με το πριόνισμα των στύλων της ΔΕΗ,στην περιοχή της δομής προσφύγων και μεταναστών να μην είναι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας.

Μιλώντας στο ethnos.gr, ο δήμαρχος Βέροιας -στα όρια του οποίου ανήκει η Αγία Βαρβάρα-, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, σημείωσε ότι στα 3,5 χρόνια που λειτουργεί στην περιοχή η δομή προσφύγων και μεταναστών δεν σημειώθηκε σοβαρό πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην έχουν προχωρήσει σε καμία εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη λειτουργία της δομής.
«Το μόνο που σημειώνεται είναι κλοπές φρούτων από τα χωράφια της περιοχής. Δεν είναι ότι θα κλέψει κάποιος λίγα κεράσια ή ένα τσαμπί σταφύλια. Είναι ότι δεν ξέρουν να τα κόβουν από τα δέντρα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην παραγωγή της επόμενης χρονιάς. Ωστόσο, κανένα σοβαρό πρόβλημα δεν έχει σημειωθεί στην περιοχή και για τον λόγο αυτό οι κάτοικοι δεν διαμαρτύρονται για τη λειτουργία της δομής. Στην αρχή υπήρχαν αντιδράσεις, αλλά πλέον είναι όλα πολύ ήσυχα. Πιστεύω ότι ούτε στο μέλλον θα έχουμε σοβαρά προβλήματα» τονίζει στο ethnos.gr ο κ. Βοργιαζίδης. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό με το πριόνισμα των στύλων της ΔΕΗ, ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post