Αφισα στην Κωνσταντινουπολη με τον Αγιο Βασιλη να δεχεται μπουνιες: «Ειμαστε μουσουλμανοι. Οχι στις γιορτες των Χριστουγεννων και της Πρωτοχρονιας»

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Αφίσα στην Κωνσταντινούπολη με τον Άγιο Βασίλη να δέχεται μπουνιές: «Είμαστε μουσουλμάνοι. Όχι στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς»


Στο Διαδίκτυο άρχισαν να κυκλοφορούν ξανά εικόνες που αντιτίθενται στους εορτασμούς για τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη υπάρχει πανό με το έμβλημα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, στην οποία απεικονίζεται... ένας μουσουλμάνος να χτυπά τον Αγιο Βασίλη με το εξής σύνθημα: «Είμαστε μουσουλμάνοι. Όχι στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς»
Παλαιότερα στην επαρχία της Σμύρνης είχαν βγάλει και φυλλάδια με τα εξής συνθήματα: «Οι Εβραίοι, οι Χριστιανοί δεν κάνουν φίλους, είναι φίλοι μόνο ο ένας με τον άλλο, αν τους κάνετε φίλους είσαστε οι ίδιοι με αυτούς. Ο σεβασμός των παραδόσεων των απίστων που μεταχειρίζονται κάθε είδους σκληρότητα στους μουσουλμάνους στη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ανατολικό Τουρκεστάν, την Παλαιστίνη, τη Μυανμάρ και σε διάφορα μέρη του κόσμου δεν είναι αντάξιος οποιουδήποτε μουσουλμάνου και βλάπτει την πίστη τους». «Δεν είμαστε οι άνθρωποι του Άγιου Βασίλη που φέρνει δώρα από την καμινάδα, αλλά του Μωάμεθ που έφερε προσευχή από ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post