Το Σαββατο 18 Ιανουαριου πραγματοποιηθηκε για αλλη μια φορα η καθιερωμενη κοπη βασιλοπιτας της Ευξεινου Λεσχης Επισκοπης στο χωρο του συλλογου.

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής στο χώρο του συλλόγου.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής στο χώρο του συλλόγου. Παρευρέθηκαν χορευτές και μέλη του συλλόγου σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, με χειροποίητα εδέσματα ,για να ανταλλάξουν ευχές για μια δημιουργική και χαρούμενη νέα χρονιά. Οι τυχεροί της εκδήλωσης ήταν: για το προ-παιδικό τμήμα  ο Αναστάσης  Παυλίδης ,για το μικρό τμήμα ο Δημήτρης Τσαγκαλίδης ,για το μεσαίο τμήμα ο Χρήστος Λύτης και για το μεγάλο τμήμα η Κατερίνα Τοτολού .Στους τέσσερεις τυχερούς των χορευτικών τμημάτων μοιράστηκαν όμορφα δώρα. Το τυχερό φλουρί της Βασιλόπιτας του Δ.Σ,  «έπεσε» στο πρόεδρο Θεόφιλο Παπαδόπουλο .Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κα. Δώρα Μπαλτατζίδου και ο Πρόεδρος του χωριού μας κ. Γρηγόρης Ορδουλίδης . Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία!  Με εκτίμηση το Δ.Σ.

...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post