Βρεθηκε στην Γαλλια η μικρη Βαλεντιν.Μετα απο πολυωρη ανακριση ο πατερας της Βαλεντιν ομολογησε τα παντα και παραδεχτηκε πως το κοριτσι το παρελαβε μια συγγενης της εκλιπουσας γυναικας του που ζουσε στη Γαλλια.

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

 Βρέθηκε στην Γαλλία η μικρή Βαλεντίν.Μετα απο πολύωρη ανάκριση ο πατέρας της Βαλεντίν ομολόγησε τα πάντα και παραδέχτηκε πως το κορίτσι το παρέλαβε μία συγγενής της εκλιπούσας γυναίκας του που ζούσε στη Γαλλία.

Το «Τούνελ» πριν από βδομάδες είχε αποκαλύψει τη στενή συνεργασία Ελλήνων και Γάλλων αστυνομικών, εφόσον υπήρχαν ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται εκεί.
Στο γεγονός συνέβαλε και το ταξίδι του πατέρα στη Γαλλία που έφερε στο φως η εκπομπή.
Όταν η Αγγελική συνάντησε τον Αμπελκά στο διαμέρισμα του Παγκρατίου, τον ρώτησε επίμονα εάν ο ίδιος έχει συγγενείς στη Γαλλία ή η Βαλεντίν από την πλευρά της μητέρας της. Εκείνος της απάντησε αρνητικά και επέμενε ότι οι θείες της Βαλεντίν βρίσκονται στο Κονγκό.

(Όλο το παρασκήνιο και το αμοντάριστο υλικό από την τελευταία συνάντηση της Αγγελικής με τον πατέρα, στο «Τούνελ» την ερχόμενη Παρασκευή.)
Στην εκπομπή της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου μια σημαντική πληροφορία που έφτασε από πρώην φίλη του πατέρα της μικρής μαθήτριας, οδήγησε στη Γαλλία.
Η Αγγελική Νικολούλη τη χειρίστηκε με διακριτικότητα και ενημερώθηκαν οι Αρχές.
Η επιμονή της εκπομπής και της δημοσιογράφου στην έρευνα για την αγνοούμενη μέχρι χθες Βαλεντίν, συνέβ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post