Αλμυρα μαφιν με καπνιστο σολομο, καπαρη και ανηθο

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Αλμυρά μάφιν με καπνιστό σολομό, κάπαρη και άνηθο

Μία εξαιρετική συνταγή για αλμυρά μάφιν με καπνιστό σολομό, κάπαρη και άνηθο.

Υλικά

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αβγά μαζί με το γάλα και αλατοπιπερώνουμε.

Προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε. Κόβουμε τον σολομό σε μικρά κομμάτια και τον προσθέτουμε στο μίγμα.

Ρίχνουμε τον άνηθο, το πεκορίνο, την κάπαρη και ανακατεύουμε.

Σε ένα άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τα προσθέτουμε σταδιακά στο μίγμα ανακατεύοντας.

Βουτυρώνουμε τις φόρμες και τις γεμίζουμε στα 2/3 .

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25 λεπτά περίπου.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Επιθυμώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις για νέα σχόλια μέσω email.

Μία εξαιρετική συνταγή για σουβλάκια σολομού με μανιτάρια και ντοματίνια. Υλικά 1 κιλό φιλέτο ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post