Κρεμμυδοτυροπιτα

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Κρεμμυδοτυρόπιτα

Μία εξαιρετική συνταγή για κρεμμυδοτυρόπιτα.

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα με αλάτι, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μαλακώσουν καλά.

Κατεβάζουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα από τη φωτιά και τα ανακατεύουμε καλά με τα τυριά, τα αβγά και το πιπέρι.

Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.

Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε μέσα τα μισά φύλλα, φροντίζοντας να αλείψουμε καλά το καθένα με λάδι.

Απλώνουμε ομοιόμορφα τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, τα οποία λαδώνουμε επίσης.

Ραντίζουμε την πίτα με λίγο νερό, τη χαράζουμε και την ψήνουμε στους 180°C για μία ώρα.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Επιθυμώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις για νέα σχόλια μέσω email.

Σχολιαστε αυτο το post