Συγκλονιστικη φωτογραφια απο τις Καστανιες Εβρου.Περισσοτεροι απο 10.000 αλλοδαποι πολιορκουν τις συνοριακες διαβασεις του Εβρου και ετοιμαζονται να εφορμησουν εντος του ελληνικου εδαφους.

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Συγκλονιστική φωτογραφία από τις Καστανιές Έβρου.Περισσότεροι από 10.000 αλλοδαποί πολιορκούν τις συνοριακές διαβάσεις του Έβρου και ετοιμάζονται να εφορμήσουν εντός του ελληνικού εδάφους.

Περισσότεροι από 10.000 αλλοδαποί πολιορκούν τις συνοριακές διαβάσεις του Έβρου και ετοιμάζονται να εφορμήσουν εντός του ελληνικού εδάφους.
Στη συγκλονιστική φωτογραφία που δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το Pronews.gr αποτυπώνεται με εύγλωττο τρόπο η δραματική κατάσταση: Χιλιάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες στέκονται απέναντι από την πύλη που χωρίζει την Ελλάδα με την Τουρκία και οι ελάχιστοι υπερασπιστές της εδαφικής ακεραιότητας στέκονται ελαφρώς αμήχανοι καθώς πριν λίγες ημέρες ξυλοκόπησαν τους
κατοίκους στην Χίο και την Λέσβο που δεν ήθελαν άλλους μετανάστες και τώρα προστατεύουν τα σύνορα από τους μετανάστες.

Μην σας ξεγελά η εικόνα σχετικά με την πραγματική δύναμη που είναι παραταγμένης καθώς πίσω από αυτούς βρίσκονται χιλιάδες άνδρες και τεθωρακισμένα του ελληνικού Στρατού παραταγμένοι έτοιμοι να ρίξουν προειδοποιητικές βολές και να ανασχέσουν την πλημμυρίδα μεταναστών.
Σήμερα πάντως περισσότεροι από 500 έχουν καταφέρει και έχουν διαβεί τον Έβρο από...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post