Θετικος στον κορωνοιο ο ιδιοκτητης των Νικς

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Θετικός στον κορωνοϊό ο ιδιοκτήτης των Νικς

Ντόλαν κατέχει τη Madison Square Garden Company και των περιφερειακών αθλητικών δικτύων MSG Networks και MSG Plus, ενώ εκτός των Νικς είναι επίσης ιδιοκτήτης των επαγγελματικών ομάδων Νιου Γιορκ Ρέιντζερς (χόκεϊ σε πάγο) και Νιου Γιορκ Λίμπερτι (WNBA).

Το NBA, το πρωτάθλημα μπάσκετ της Βόρειας Αμερικής, έχει αναστείλει τη λειτουργία του αφού αρκετοί παίκτες ήταν θετικοί στον Covid-19, ενώ το πρωτάθλημα χόκεϋ (NHL) έχει επίσης διακόψει την αγωνιστική δραστηριότητα εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι Κολοράντο Άβαλανς ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι ένας από τους παίκτες του είχε βρεθεί θετικός, ο πρώτος στο NHL.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταγράψει περισσότερες από 120.000 περιπτώσεις ατόμων που έχουν μολυνθεί από κορωνοϊό, το υψηλότερο ποσοστό στον κόσμο, ενώ μετρούν περίπου 2.190 θανάτους. Η Νέα Υόρκη, όπου ζει ο Τζέιμς Ντόλαν, είναι το επίκεντρο της επιδημίας του Covid-19 στις Η.Π.Α. με περίπου 670 θανάτους και 52.000 περιπτώσεις, όπως επιβεβαιώθηκε χθες (28/3).Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post