Με πορισμα της η εισαγγελεας Τριανταφυλλου "ξεμπροστιασε" τραπεζες και κομματα (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) για τον "σβησιμο" των δανειων 422.000.000 ευρω! "Καθαρισαν" 97 τραπεζικα στελεχη και μεγαλοσχημονα - κομματικα στελεχη .

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Με πόρισμα της η εισαγγελέας Τριανταφύλλου


Ως μη γενόμενο είναι για τέσσερις ελληνικές τράπεζες και συγκεκριμένα την Τράπεζα Πειραιώς, την Τράπεζα Αττικής, τη Eurobank και την Εθνική Τράπεζα, το σκάνδαλο ύψους 422.000.000 ευρώ των κομματικών θαλασσοδανείων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.Οι διοικήσεις τους αποφάσισαν να «παραιτηθούν» από την ποινική διαδικασία, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη και να δώσουν «συγχωροχάρτι» σε 97 τραπεζίτες αλλά και επτά διευθυντές και ταμίες κομμάτων, οι οποίοι κατηγορούνταν για το κακούργημα της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν, καθώς αρνήθηκαν να υποβάλλουν την απαιτούμενη από τον νόμο έγκληση.
Το αποτέλεσμα είναι ..μέσω πολυσέλιδης πρότασης,η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Αγγελική Τριανταφύλλου να εισηγείται την παύση της δίωξης για τραπεζίτες και πολιτικούς! Το μπαλάκι, πλέον, πέφτει στο αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει τον τελικό λόγο για την ποινική εξέλιξη της υπόθεσης.Η εισαγγελέας εφάρμοσε τον νόμο.Υπενθυμίζεται ότι σε δύο περιπτώσεις, εκείνων των δανείων...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post