Πενθος στον Αρη: Πεθανε απο κορωνοιο ο εφορος της ομαδας βολει

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Πένθος στον Άρη: Πέθανε από κορωνοϊό ο έφορος της ομάδας βόλεϊ

Ο έφορος του γυναικείου τμήματος του Άρη, Θωμάς Αλεξόπουλος, έφυγε από τη ζωή μετά από 45 μέρες μάχης με τον κορωνοϊό σε ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.
Ο εκλιπών, επί σειρά ετών εργάτης του τμήματος, ήταν 69 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή ο team manager της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, με ανάρτηση στο Facebook:

«Αν κάτι μένει στον επίλογο είναι η εκτίμηση, η αγάπη και ο σεβασμός. Ο Θωμάς Αλεξόπουλος για τον κόσμο, αλλά για εμάς ο Μάκης μας, ήρθε στην ομάδα ως φίλος του κυρίου Γιάννη Ρεντζεπέρη και με τον χαρακτήρα του έγινε φίλος και πολλές φορές ψυχολόγος όλων μας. Η παρουσία του ουσιαστική και αληθινή και το χαμόγελο του πάντα μας γέμιζε με αισιοδοξία. Η απουσία του σίγουρα θα είναι δύσκολη, αλλά είναι δεδομένο πως πάλι θα βρει έναν τρόπο να μας προσέχει από εκεί ψηλά. Καλή δύναμη στην οικογένεια του, οι γιοι του είναι σίγουρο πως είναι περήφανοι που είχαν έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο για πατέρα τους. Αντίο φίλε Μάκη».Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post