Σαλατα κινοα με μπροκολο, ραπανακι και φετα

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Σαλάτα κινόα με μπρόκολο, ραπανάκι και φέτα

Μία εξαιρετική συνταγή για σαλάτα κινόα με μπρόκολο, ραπανάκι και φέτα.

Υλικά

Εκτέλεση

Ρίχνουμε την κινόα σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει.

Καλύπτουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για 5 λεπτά με το καπάκι.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μπρόκολο και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, προσθέτουμε το μπρόκολο σε μερίδες και μαγειρεύουμε, μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει και να παίρνει ελαφρώς χρώμα.

Αφαιρούμε το μπρόκολο από το τηγάνι, πριν αρχίσει να δυαλύεται, και το επστρέφουμε στο μπολ.

Προσθέτουμε την κινόα, το φρέσκο κάρδαμο, τα ραπανάκια, τη φέτα, το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά.

Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Σχολιαστε αυτο το post