ΠΟΛΙΤΙΚΗ Βουλη: Ο Λαμπρουλης (ΚΚΕ) ζητα απαλλαγη απο τα καθηκοντα αντιπροεδρου για να συνδραμει ως γιατρος κατα του κορωνοιου

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου


                      ΠΟΛΙΤΙΚΗ
                      Βουλή: Ο Λαμπρούλης (ΚΚΕ) ζητά απαλλαγή από τα καθήκοντα αντιπροέδρου για να συνδράμει ως γιατρός κατά του κορωνοϊού

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης ζήτησε να απαλλαγεί προσωρινά από τα καθήκοντα αντιπροέδρου της Βουλης, προκειμένου να συνδράμει ως γιατρός στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

 

Ο κ. Λαμπρούλης, πνευμονολόγος στο ΕΣΥ, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ζήτησε να απαλλαγεί προσωρινά από τα καθήκοντα του ΣΤ' αντιπροέδρου. Παράλληλα, καλεί γιατρούς- εκλεγμένους βουλευτές να πράξουν αντίστοιχα.

 

«Θεωρώ ότι η θέση μου είναι μαζί με τους συναδέλφους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες για την περίθαλψη του λαού στις δημόσιες μονάδες υγείας της Λάρισας», αναφέρει στην επιστολή του ο βουλευτής του ΚΚΕ.

 

«Σας παρακαλώ, λοιπόν, να απαλλαγώ προσωρινά από τα καθήκοντά μου ως ΣΤ' Αντιπρόεδρος της Βουλής και να με διευκολύνετε για να συμβάλλω ως γιατρός - πνευμονολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στο οποίο υπηρετούσα ή να ενταχθώ σε όποια δημόσια μονάδα υγείας στη Λάρισα κριθεί αναγκαίο», συνε...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post