Κιθαριστας Deftones: «Η Γη ειναι επιπεδη, δεν υπαρχει κορονοιος, ουτε δεινοσαυροι και πυρηνικα και τα εμβολια ειναι δηλητηρια» (audio)

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Το τερμάτισε ο κιθαρίστας των Deftones. Πραγματικά, δεν έχει πιο πέρα.

Έχοντας ακούσει όλον αυτόν τον καιρό κάθε θεωρία συνωμοσίας για τον κορονοϊό, τα εμβόλια, το... Matrix, είναι λογικό, από ένα σημείο και μετά, να μην σε εκπλήσσει και πολύ το γεγονός ότι κάποιοι, αρκετοί μάλλον (δυστυχώς), συνεχίζουν το χαβά τους, λέγοντας διάφορα «ψεκασμένα». Παντού, σε όλον τον κόσμο.

Ο Stephen Carpenter, ωστόσο, μιας πασίγνωστης μπάντας, μάλιστα, που έχει και φανατικό κοινό και στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα έβγαλε και το νέο της άλμπουμ, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, έφτασε το... ψέκασμα σε άλλο επίπεδο. 

Φιλοξενούμενος στο podcast Tin Foil Hat With Sam Tripol, ο Carpenter είπε μεταξύ άλλων ότι πριν από μερικά χρόνια άλλαξε άποψη, όταν ένας φίλος του, του έστειλε ένα βίντεο και τώρα πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη και πάνω σε αυτό άρχισε ο... καταιγισμός των απόψεών του: «Ο πιο απλός τρόπος για να το θέσω είναι ότι ξέρω πως δεν ζούμε σε μία περιστρεφόμενη διαστημική μπάλ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post