Παραταση ενα μηνα για τα λογιστικα βιβλια των αγροτων

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

 Παράταση ένα μήνα για τα λογιστικά βιβλία των αγροτώνΣειρά ζητημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της χώρας, με κυρίαρχο αυτό που αφορά, από την 1η Ιανουαρίου 2014, στην τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων για όσους έχουν τζίρο άνω των 10.000 ευρώ ή και λαμβάνουν δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης άνω των 5.000 ευρώ έθεσε το προεδρείο της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, στη διάρκεια αποψινής τους συνάντησης. Τον κ. Τσαυτάρη συνόδευε κλιμάκιο του υπουργείου, μεταξύ των οποίων και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μόσχος Κορασίδης.

Όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε γόνιμος διάλογος, ενώ οι δύο πλευρές ανανέωσαν εκ νέου το ραντεβού τους για το προσεχές διάστημα.

Στο μεταξύ, το προεδρείο της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης κατέθεσε υπόμνημα στον υπουργό, στο οποίο θίγεται βασικά η υποχρέωση μεγάλης μερίδας αγροτών να τηρούν βιβλία εσόδω...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post