Λογοτυπο-σφραγιδα για τα ελληνικα προιοντα

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

 Λογότυπο-σφραγίδα για τα ελληνικά προϊόντα

ΕΘΝΟΣ: Μια καρδιά με την γαλανόλευκη σημαία, ένα καραβάκι κι ένα κιονόκρανο από τα αρχικά «GR» διεκδικούν το «εθνόσημο» των ελληνικών προϊόντων που παράγονται και δίνουν προστιθέμενη αξία στη χώρα μας.

Τα τρία υποψήφια λογότυπα για το ελληνικό σήμα των προϊόντων που θα ταξιδεύουν στο εξωτερικό ή θα πωλούνται και στην εγχώρια αγορά παρουσίασαν χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Θανάσης Σκορδάς και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός.

Όπως είπε ο κ. Κομνηνός, ο οποίος και έχει αναλάβει εδώ και τέσσερα χρόνια την υλοποίηση αυτού του μέτρου, είχε προηγηθεί διαγωνισμός και υπέβαλαν 160 διαφορετικές προτάσεις 96 φυσικά και νομικά πρόσωπα. Τα τρία αυτά σχέδια, που επιλέχθηκαν από επιτροπή εμπειρογνωμόνων, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης www.mindev.gov.gr και ο κόσμος θα έχει τον χρόνο μέσα σε 15 μέρες να ψηφίσει πιο από τα τρία θέλει να είναι το ελληνικό σήμα των προϊόντων και υπηρεσιών που παράγονται στη χώρα μας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σχολιαστε αυτο το post