Ο ΣΕΤΕ και η Marketing Greece διοργανωνουν εκδηλωση στην 10η HORECA, στο πλαισιο του εργου «Η Γαστρονομια στο Μαρκετινγκ του ελληνικου Τουρισμου»

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Ο ΣΕΤΕ και η Marketing Greece διοργανώνουν εκδήλωση στην 10η HORECA, στο πλαίσιο του έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του ελληνικού Τουρισμού»

η τοπικότητα της ελληνικής γαστρονομίας συνθέτουν την ταυτότητα του ελληνικού προορισμού και θέτουν το θεμέλιο λίθο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.

 H MARKETING GREECE και ο ΣΕΤΕ αναδεικνύουν τη συμβολή της Γαστρονομίας στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσα από τη διοργάνωση εκδήλωσης, ανοιχτής συζήτησης, για τα γαστρονομικά προϊόντα διαφορετικών ελληνικών τόπων – προορισμών, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά και να δώσουν την προστιθέμενη αξία στην αύξηση του τουρισμού. 

 Η εκδήλωση, με θέμα «Η αυθεντική Ελληνική Γαστρονομία ως προορισμός. Συμπράττουμε για την Ελληνική Τουριστική Ανάπτυξη», υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού» και θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13.00 – 16.00, αίθουσα C2,  στο πλαίσιο της Έκθεσης HORECA 2015, στο Metropolitan EXPO.

 Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετέχουν με ομιλίες και παρουσιάσεις διακεκριμένες προσωπικότητ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαδωσε το!!!

Σχολιαστε αυτο το post