Σε "Ευνικος" μετονομαστηκε ο μπασκετικος ΔΑΣΑΛ

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Σε

Νοικοκύρεμα στα μπασκετικά Λιόσια καθώς εξελέγη το

νέο Δ.Σ. του ΔΑΣΑΛ, με τον Νίκο Ρετουνιώτη να αναλαμβάνει χρέη προέδρου και τον Κυριάκο Περιμένη αυτά του πρώτου αντιπροέδρου.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως στην πρώτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε η μετονομασία της ομάδας σε "Εύνικος" Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος με κύριο γνώμονα την ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη των υποδομών και την διαρκή ανάδειξη νέων ταλέντων από τα "σπλάχνα" της ομάδας.

Έτσι, με σύνθημα "Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε και ένας νέος ξαναγεννιέται…" οι ιθύνοντες του Εύνικου φιλοδοξούν να δημιουργήσουν και πάλι ένα φερέγγυο σωματείο το οποίο θα αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για την Α1, αλλά για όλες τις κατηγορίες γυναικείου μπάσκετ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν από το νέο Δ.Σ.:

Α. Αλλαγή της  επωνυμίας του Σωματείου από ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ  σε "ΈΥΝΙΚΟΣ" ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ με πρωτεύον και κυρίαρχο άθλημα ανάπτυξης και καλλιέργειας αυτό της καλαθοσφαίρισης για το οποίο θα προσπαθήσει να είναι και ο μοναδικός αγωνιστικός φορές στον νέο "Καλλικρατικό" Δήμο Φυλής αλλά και της ευρύτερης περιοχής. (Θα ακολουθήσει άμεσα συνεργασία με τον ΑΟ Άνω Λιοσίων κ το ΔΑΣ Ζεφυρίου)

Β. Να "ξαναγεννηθούν" οι μεγάλες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης, τα αγωνιστικά τμήματα έως την ηλικία των 18 ετών και οι καλαθοσφαιριστικές εκδηλώσεις (Τουρνουά Δημοτικών σχολείων, Τουρνουά 3 εναντίων 3, Ημερίδες καλαθοσφαίρισης, Σεμινάρια αθλητών/ προπονητών/ γονέων, Γιορτές καλαθοσφαίρισης, Τουρνουά βετεράνων, Maxiday, κοινωνικές ημερίδες με βάση το άθλημα της καλαθοσφαίρισης) που θα εκφράζουν όχι μόνο τους πρώην δήμους Άνω Λιοσίων, Φυλής κ Ζεφυρίου αλλά και την πολυπληθή ευρύτερη  περιοχή. Για τον λόγο αυτό θα προταθεί και σχετικό μνημόνιο αθλητικής συνεργασίας με το ΝΠΔΔ του Δήμου Φυλής η "Πάρνηθα", αρμόδιο για θέματα αθλητισμού.

Γ. Να υποστηριχτεί με όσες δυνάμεις υπάρχουν η αγωνιστική ομάδα γυναικών στην Α1 Εθνική Κατηγορία και η αγωνιστική ομάδα ανδρών στην Α' κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Δ. Κατάργηση των αγωνιστικών τμημάτων Πάλης, Κολύμβησης, Τένις, Ρυθμικής κ Ενόργανης Γυμναστικής, Ποδοσφαίρου, Στίβου και απορρόφηση όλων των δελτίων των αθλητών από τα  τοπικά αθλητικά σωματεία που ασχολούνται αποκλειστικά με τα σχετικά αθλήματα.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. είναι τα εξής:
Πρόεδρος: Νίκος Ρετουνιώτης 
Αντιπρόεδρος Α: Κυριάκος Περιμένης 
Αντιπρόεδρος Β: Τούλα Πατήλα  
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Δήμος
Ειδικός Γραμματέας: Γιώργος Δαχτυλίδης 
Ταμίας: Παναγιώτης Ράπτης 
Μέλος: Μανώλης Καμαρίτης 
Μέλος: Κώστας Σκαματζούρας 
Μέλος: Βασίλης Ντάκουρης 
Αναπληρωματικό μέλος: Ελευθέριος Παντελάκης 
Αναπληρωματικό μέλος: Έφη Βαρδάκη

Σχολιαστε αυτο το post