5 στασεις του σεξ που σε βοηθουν να γυμναστεις (pics n tips)

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

5 στάσεις του σεξ που σε βοηθούν να γυμναστείς (pics n tips)

Το πιο ευχάριστο είδος άσκησης είναι το σεξ, γιʼαυτό κι εμείς σου προτείνουμε 5 στάσεις που

 και απόλαυση θα σου προσφέρουν και θα σε βοηθήσουν να ιδρώσεις, να κάψεις θερμίδες και να γυμναστείς:

doggyStyle

1. Στα τέσσερα

Μια απο τις πιο κλασικές στάσεις είναι το γνωστό σε όλους doggy-style που δυναμώνει τόσο τον κορμό της γυναίκας στην προσπάθεια της να ισορροπήσει στα τέσσερα όσο και τους τετρακεφάλους και τους γλουτούς της από την κίνηση και την αντίσταση που ασκεί. Μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση με τα χέρια στον τοίχο γυμνάζει επιπλέον τους ώμους και γενικά όλο το πάνω μέρος του σώματός.


cowGirl


2. Γυναίκα από πάνω

Μία ακόμα πολύ κλασική στάση που πέρα από εγγυημένη απόλαυση γυμνάζει τους γλουτούς και τους κάτω κοιλιακούς της γυναίκας. Μια παραλλαγή με τα πόδια της να πιέζουν τα πλευρά του άντρα δυναμώνει τετρακεφάλους και προσαγωγούς, ενώ αν τα πέλματα ακουμπούν στο κρεβάτι γυμνάζονται τα πόδια και οι γλουτοί της σα να κάνει ημικαθίσματα.


lotus

3. Λωτός

Μία σχετικά ξεκούραστη στάση χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία που γυμνάζει την πλάτη, τους ραχιαίους και τους γλουτούς των δύο παρτενέρ.

 


standing

 

4. Όρθια στάση

H συγκεκριμένη στάση είναι μια από τις πιο δύσκολες και απαιτεί μυική δύναμη από αμφότερους τους δύο συντρόφους. Τα πόδια της γυναίκας βρίσκονται τυλιγμένα γύρω από τη λεκάνη του άντρα, κάτι το οποίο προϋποθέτει δύναμη στην πλάτη και τους δικεφάλους τόσο από αυτήν για να καταφέρει να στηριχτεί και να ισορροπήσει όσο και από αυτόν για να την κρατήσει ψηλά στον αέρα.


reverseBridge

5. Γέφυρα

Στη στάση-γέφυρα η γυναίκα στηρίζεται στα τέσσερα άκρα της τα οποία σχηματίζουν ορθή γωνία με το κρεβάτι ή το πάτωμα και το πρόσωπο της είναι στραμμένο στο ταβάνι. Μία αρκετά δύσκολη στάση που απαιτεί εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση και αντοχή και γυμνάζει όλες σχεδόν τις μυικές ομάδες (κοιλιακούς, πλάτη, γλουτούς, προσαγωγούς, τετρακεφάλους, δικεφάλους και τρικεφάλους).


Το κατάλληλο μέρος για ...γυμναστική

Αν θέλετε να αποδώσετε καλύτερα μη μείνετε στο σπίτι. Απογειώστε τη φαντασία σας με οικονομικό τρόπο στις σουίτες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής Attiki Evans Hotel που βρίσκεται στο Κολωνάκι. (Τσιμισκή 37 (από Χαριλάου Τρικούπη 118) τηλ.  2103626206).

Tο ξενοδοχείο επίσης διαθέτει τις καλύτερες τιμές της αγοράς και επίσης προσφέρει πέρα από μοναδικά δωμάτια, studios και σουίτες και μια καταπληκτική προσφορά για ξεχωριστό σεξ ανεξαρτήτως κρίσης που περιλαμβάνει δωρεάν γαλλικό καφέ, snaks όλο το εικοσιτετράωρο και δωρεάν εμφιαλωμένα νεράκια.


Κάθε βράδυ από τις 23:00 εως τις 7:00 (εκτός Παρασκευής και Σαββάτου) οι τέσσερις ώρες της ημιδιαμονής κοστίζουν μόνο 18 ευρώ! Νυχτερινό τιμολόγιο στο σεξ με λίγα λόγια.

Αν μάλιστα πείτε στη ρεσεψιόν ότι ενημερωθήκατε για την προσφορά αυτή στο Blog.gr θα σας κεράσουν δωρεάν και δύο οινοπνευματώδη ποτά.

Καλή διασκέδαση!

Σχολιαστε αυτο το post