Παικτης των Τρικαλων ο γιος του σπουδαιου Πατρικ Γιουιν (vids)

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Παίκτης των Τρικάλων ο γιος του σπουδαίου Πάτρικ Γιούιν (vids)

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Πατ Γιούιν προχώρησε η ομάδα των Τρικάλων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Αμερικανός θα δυναμώσει με την παρουσία του τη "φροντ λάιν" του συλλόγου με τον Κώστα Φλεβαράκη να βρίσκει πλέον λύσεις στους ψηλούς, αφού αναμένεται και η ανακοίνωση για τον Γιώργο Γαλιώτο.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

 "Ο γιός του θρύλου του ΝΒΑ Patrick Ewing θα ενισχύσει την προσπάθεια της Aries Trikala BC στο πρωτάθλημα της Α1. Ο ύψους 2.04 Patrick Ewing είναι 29 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Όπως και ο πατέρας του αγωνίστηκε με το κολλέγιο Georgetown φορώντας μάλιστα το Νο 33. Στα draft του 2008 επελέγη στο Νο 43 από τους Sacramento Kings. Tα δικαιώματα του μεταφέρθηκαν στους Houston Rockets για να ακολουθήσει και πάλι τελικά τα βήματα του πατέρα του καταλήγοντας στους New York Knicks.

 Αγωνίστηκε σε φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Νέας Υόρκης για να μεταπηδήσει μετά στην D League όπου αγωνίστηκε με την θυγατρική των Knicks, Reno Bighorns. Αγωνίστηκε ακόμη στην D League με Sioux Falls Skyforce και Iowa Energy. Το 2012 πέρασε τον Ατλαντικό και αγωνίστηκε με την Γερμανική Telecom Baskets Bonn ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία με την Βαγιαδολίδ. Το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε με τους Charlotte Bobcats στην summer league.

 Ο Patrick Ewing Jr είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τζαμάϊκα, τόπο καταγωγής της οικογένειας του όπου γεννήθηκε άλλωστε και ο πατέρας του. Αναμένεται στα Τρίκαλα μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να τεθεί στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη".

http://www.basketblog.gr/index.php
 Και λίγο από πατέρα Γιούιν για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.Σχολιαστε αυτο το post