5 ευκολοι τροποι για να εξαφανισετε τους μαυρους κυκλους και τις σακουλες κατω απο τα ματια

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

5 εύκολοι τρόποι για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κατω από τα μάτια

Της Άννας Πρέλεβιτς

Επειδή έχω ακούσει πάρα πολλούς τρόπους που "εξαφανίζουν" τους μαύρους κύκλους και τις

σακούλες... βρήκα τους 5 καλύτερους τρόπους που πιστεύω θα βοηθήσουν τον κάθε έναν και την κάθε μια σας!

1) Κρύα κουτάλια σούπας 


Βάλτε 4 κουτάλια στον καταψυκτη για 20 λεπτά. Βγάλτε τα πρώτα δυο. Βάλτε το κάθε κουτάλι κάτω από ενα μάτι (στο σημείο που είναι το πρήξιμο)και αφήστε το μέχρι να νιώσετε ότι το κουτάλι έχει ζεσταθεί. Στην συνέχεια, πάρτε τα άλλα 2 κουτάλια που βρίσκονται στον καταψύκτη και κάντε ακριβως την ίδια διαδικασία. Η κρύα θερμοκρασία από τα κουτάλια σφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία και αυτό μειώνει την κοκκινίλα και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

2) Κρύο Γάλα

 Όπως και με τα κουτάλια, η θερμοκρασία είναι το κλειδί. Το κρύο γάλα επίσης σφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει το πρήξιμο. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε πλήρες γάλα γιατί  βοηθάει στο ξηρό και ερεθισμένο δέρμα. Βάλτε σε ένα μπολάκι παγωμένο γάλα. Βουτήξτε 2 βαμβάκια. Στύψτε τα και βάλτε έτσι ώστε να καλύπτει όλο το μάτι. Αφήστε το για περίπου 15 λεπτά.

3) Κομματάκια από Αγγούρι/Πατάτα

Η κλασική θεραπεία για φουσκωμένα και ερεθισμένα μάτια αλλά και για τους μαύρους κύκλους. Κόψτε δυο κομμάτια από το αγγούρι η την πατάτα που έχετε βγάλει από το ψυγείο και βάλτε τα στα μάτια σας. Χαλαρώστε και αφήστε για περίπου 15 λεπτά. Μετά αν θελήσετε να ξεπλύνετε το πρόσωπο σας κάντε το με κρύο νερό.

4) Πράσινο τσάι

Βάλτε δυο σακούλες πράσινο τσάι σε κρύο νερό για ένα περίπου λεπτό. Στύψτε τις σακούλες και βάλτε στα μάτια σας για 15 λεπτά.

5) Μαξιλάρια!  

Να κοιμάστε με παραπάνω μαξιλάρια για να βρίσκεται πιο ψιλά το κεφάλι σας..κρατάει τα υγρά από τα να μαζεύονται στην περιοχή που που δημιουργείτε το πρήξιμο αλλά και οι μαύροι κύκλοι. 

Σχολιαστε αυτο το post