Πατρα: Τον αφησαν με το εσωρουχο γιατι δεν ειχε να πληρωσει

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Πάτρα: Τον άφησαν με το εσώρουχο γιατί δεν είχε να πληρώσει

Δεν πίστευν στα μάτια τους όσοι περνούσαν τη νύχτα της Τρίτης από την Οβρυά, βλέποντας έναν άνδρα να περιφέρεται... με το εσώρουχο(!) και ένα μαύρο τσαντάκι περασμένο στον ώμο, έξω από μπαράκι που λειτουργεί στην περιοχή!

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ, όταν ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίστηκε στο μπαρ και άρχισε να πίνει. Κάποια στιγμή και ενώ είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ έγινε φασαρία.

Πληροφορίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα "Κόσμος", αναφέρουν πως... δεν είχε να πληρώσει! Έκπληκτοι θαμώνες του μαγαζιού αλλά και περαστικοί είδαν δύο «φουσκωτούς» να μεταφέρουν τον άνδρα... εκτός μπαρ αλλά σχεδόν γυμνό!

Φαίνεται πως πλήρωσε... την άρνησή του να πληρώσει με... ξεβράκωμα! Οι υπάλληλοι του μπαρ τού έβγαλαν το παντελόνι και την μπλούζα, του φόρεσαν το μαύρο τσαντάκι που μετέφερε, σταυρωτά στο ώμο, και τον πέταξαν έξω από το μαγαζί... με το λευκό (με κάποια μπλε σχέδια).

Ο άνδρας (έχοντας μείνει μόνο με το εσώρουχο) δεν έφευγε από το σημείο. Περιφερόταν... σα να τα είχε χαμένα. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε φίλος του, ο οποίος τον παρακαλούσε να ανέβει στο μηχανάκι του και να φύγει... μάταια, όμως! Ο ημίγυμνος σε κατάσταση μέθης άνδρας ξαναμπήκε στο μπαρ! «Θα πρέπει να τον χτύπησαν τη δεύτερη φορά, αφού βγήκε έξω έχοντας αίμα στο στόμα», μας είπε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Ο φίλος του συνέχισε να τον εκλιπαρεί να απομακρυνθεί, εκείνος όμως καίτοι γυμνός και χτυπημένος... επέμενε!

Μέχρι που έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας. Άνδρες της Άμεσης Δράσης εμφανίστηκαν στο μπαρ, πήραν τον ημίγυμνο άνδρα και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν και πάλι... αναζητώντας το παντελόνι του! Το οποίο βρέθηκε κρεμασμένο... στο τιμόνι της δίκυκλης μοτοσικλέτας του.


Σχολιαστε αυτο το post