Ο πρωτος γαμος της Ελενης Μενεγακη - Τι λεει ο πρωτος συζυγος της Σταυρος (pics)

delete_post Πατήστε εδώ αν επιθυμείτε την αφαίρεση του άρθρου

Ο πρώτος γάμος της Ελένης Μενεγάκη - Τι λέει ο πρώτος σύζυγός της Σταύρος (pics)

Φωτογραφίες από τον πρώτο γάμο της Ελένης Μενεγάκη πριν από

30 χρόνια δημοσίευσε gossip-tv και ο Νάσος Γουμενίδης ! Πολλοί σίγουρα το μαθαίνετε τώρα... Η παρουσιάστρια είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όταν ήταν 20 ετών και ο γάμος της κράτησε μόνο ένα χρόνο. Ήταν πανέμορφη και λαμπερή από τότε...! 

Τι έχει δηλώσει ο πρώτος

Ο μέχρι τώρα άγνωστος πρώτος της σύζυγος Σταύρος Γαρδέρης έχει κάνει πικραμένες δηλώσεις στο παρελθόν στην εκπομή της Μελέτη: " Ο γάμος κράτησε ένα χρόνο. Εγώ την στήριξα στην καριέρα της που τόσο πολύ ήθελε. Κρατήσαμε μια πολύ καλή φιλική επαφή σε φιλικό επίπεδο ακόμα κι όταν χωρίσαμε. Μου έλεγε ότι ήθελε πολύ να κάνει οικογένεια, να κάνει παιδιά και ότι στο πρόσωπο του Γιάννη Λάτσιου έβρισκε έναν άνθρωπο δυναμικό και ήρεμο, όχι άγριο όπως εγώ!

 

Όταν αποφάσισε να τελειώσει αυτή τη σχέση, το έκανε γιατί...της είχε τελειώσει το συναίσθημα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Ήταν εννέα χρόνια, έκαναν τρία παιδιά αλλά όπως φαίνεται παρά το γεγονός ότι η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που βάζει κάτω τη λογική, είχε τελειώσει μέσα της. Πάντως πιστεύω ότι συναίσθημα και επαγγελματικά είναι σε κοινή συνισταμένη. Δεν είναι κανένας χαζός ο Λάτσιος αλλά ούτε η Ελένη είναι η μοναδική όμορφη γυναίκα. Ειδικά σε αυτό το χώρο υπάρχουν κι άλλες όμορφες γυναίκες...".
Όπως όλα δείχνουν από αυτά που είπε πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, από τη μια η εκείνη ήθελε να φτιάξει το κοινωνικό της προφίλ με αυτό το γάμο αλλά και από την άλλη και οι δύο πλευρές είχαν επαγγελματικά συμφέροντα.

 

 

Σχολιαστε αυτο το post